(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
Grenadýrmarš, neboli červené brambory
Potřebné ingredience
Asi 1kg brambor, asi 200g těstovin, já dávám kolínka, 1-2 cibule, 1 lžička sladké papriky, sádlo nebo olej na smažení.
Postup přípravy
Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě zvlášť uvaříme těstoviny, obojí zcedíme. Než se vše uvaří oloupeme cibuli /my máme rádi hodně/, nakrájíme a usmažíme dozlatova přidáme papriku, scezené brambory a těstoviny. Všechno pořádně promíchat. Vypadá to sice trochu divně ale je to moc dobré. K tomu stačí třeba kousek opečeného salámu a kyselá okurka. Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
SLUNÍČKO
(upraveno)
17. 7. 2009, 22:26
Dobrý večer Aničko, tento recept znám pod názvem " uhlířina ". Někdy s cibulkou smažím paprikovou klobásu. Je to moooc dobré. Pěkný víkend Zdeňka
Eillee
(upraveno)
4. 7. 2009, 21:58
Tenhle recept už znám strašně dlouho z kuchařky Frekvence 1, ale až teď s totálně vymetenou ledničkou jsem se odvážila ho zkusit - jsem nadšená, s červenou řepou je to mňamka, jeden talíř nestačil, druhý den jsem dělala znovu .
pramelka
(upraveno)
6. 6. 2009, 10:32
taky ho děláme s flekama
jilly
(upraveno)
6. 6. 2009, 10:03
toto jedlo milujem, len ho pripravujem vzdy len s flekami...inak je skvele aj bez masa
gabca30kk
(upraveno)
18. 6. 2011, 20:34
@jilly
Taky děláme s flekama a bez masa...